Majoritatea vedetelor se pot lăuda că au sosii sau cel puțin fani dedicați care le copiază stilul și încearcă să le semene cât mai mult. Mai nou, rețelele sociale scot la iveală coincidențe pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile.

Aproape că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că TikTok-ul este plin de surprize și de sosii ale unora dintre cele mai mari vedete internaționale. Așa cum era de așteptat, Selena Gomez are și ea o sosie care face furori pe TikTok și este chiar din România. Tânără a sesizat asemănarea cu artista și a început să recreeze cele mai cunoscute makeup-uri ale acesteia.

Amanda Petrișor are puțin peste 15,1k de urmăritori și aproape 218 de mii de aprecieri la toate videoclipurile. Cei care o urmăresc pe Amanda îi spun aproape la fiecare videoclip cât de mult seamănă cu Selena Gomez și că ar trebui să profite mai mult de asta.

În tip ce sosia ei din România face senzație în online, Selena a afirmat acum ceva timp că încearcă să reducă timpul pe care îl petrece în online. Sel a recunoscut că nu își știe parola de la contul de Instagram și că echipa ei se ocupă de pagina oficială. Artista nu mai vrea să aibă de-a face cu hate-ul din online și nu vrea să își mai vadă viața personală expusă pe internet.

Într-un interviu acordat celor de la WWD’s Beauty Inc, Selena a declarat că: ”E prea mult din viața mea personală expus acolo” și a adăugat că nu mai știa cum să gestioneze toate informațiile care apăreau pe internet și că ajunsese să simtă foarte multă presiune. Așa că a decis să stea departe de social media și să lase pe altcineva să se ocupe de conturile ei.

 

@amandapetrisor

Dacă tot spuneți voi... 🧐 #fypシ #viral #selenagomez

♬ Rock With It by Saucy Santana - Saucy Santana