Pe TikTok găsești de toate, de la tips & tricks pentru makeup sau pentru decorarea casei până la nume noi de culori sau de produse care pot face minuni. Lista nu se oprește aici! Tot pe TikTok unii dintre cei mai cunoscuți artiști și-au găsit sosiile, iar acum a venit și rândul lui Beyonce.

Blake Lively este de neînlocuit, dar asta nu înseamnă că nu are sosii și sigur sunt mult mai multe decât cele prezente în online. Recent, pe TikTok o tipă face senzație și adună vizualizări ca un magnet datorită asemănării izbitoare cu soția lui Ryan Reynolds.

Victoria Lyn poate spune că este copia fidelă a lui Blake Lively. Tipa a devenit celebră după ce a replicat apariția celebrei actrițe de la MET Gala. Victoria s-a filmat folosind replicile lui Blake din „Gossip Girl” pentru a sublinia și mai mult asemănarea cu artista. Victoria se simte flatată de acest avantaj și, adesea, reproduce look-urile icone ale lui Blake din serial sau diverse apariții. La cât de mult seamănă, putem spune că nu are nevoie de prea mult ajutor sau artificii stilistice.

@victorialyn You know you love me.. xoxo, gossip girl😘💋🥂🌃 #blakelively #makeup #beauty #gossipgirl ♬ The Gossip Girl Guide to Surviving Wedding Season - hbomax