Majoritatea vedetelor se pot lăuda că au sosii sau cel puțin fani dedicați care le copiază stilul și încearcă să le semene cât mai mult. Mai nou, rețelele sociale scot la iveală coincidențe pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile.

Aproape că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că TikTok-ul este plin de surprize și de sosii ale unora dintre cele mai mari vedete internaționale. Așa cum era de așteptat, Alina Eremia are și ea o sosie care face furori pe TikTok și care, vizibilă de asemănarea cu artista, a început să recreeze cele mai cunoscute makeup-uri ale acesteia. Andone Diana are puțin peste 3000 de urmăritori și peste 70 de mii de aprecieri la toate videoclipurile. Cei care o urmăresc pe Diana îi spun aproape la fiecare videoclip cât de mult seamănă cu Alina și că ar trebui să profite mai mult de asta.

Speaking of Alina, la sfârșitul lunii trecute, artista a fost infectată cu Covid. ”Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de două săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul. Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră”, a scris Alina pe Instagram.

@andonediana Răspunde lui @robxx8 recreated @alinaeremia.official makeup #makeuptutorial #untoldfestival #gatestevegan #peumerilasaga #summerwell #theartistawards ♬ world is spinning - 💌