Zac Efron și iubirea nu fac echipă bună. Tocmai când credea că și-a găsit marea iubire, actorul din fosta familia Disney a trecut prin prima dezamăgire sentimentală de anul acesta. Sperăm să fie și ultima.

Zac s-a îndrăgostit în luna iulie anul trecut, atunci când se afla în Byron Bay. Actorul a comandat o cafea, iar Vanessa, chelnerița care l-a servit l-a cucerit instant pe actor. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, așa că Zac nu a stat pe gânduri și a vrut să facă imediat schimb de numere de telefon. 

După ce și-a anunțat fanii că s-a îndrăgostit, nu a durat mult și le-a dat și vestea tristă: el și Vanessa nu mai formează un cuplu. Între el și chelnerița din Australia a fost dragoste adevărată, iar Zac a fost dispus să facă primele sacrificii din iubire: și-a cumpărat conac și s-a mutat în Australia.

L-a uitat definitiv pe Zac Efron. Uite cine este noul iubit al Vanessei Hudgens!

Acum, la aproape un an de când a cunoscut-o pe Vanessa, Zac i-a spus adio. Cei doi se înțelegeau de minune, dar se pare că actorul a revenit încet, dar sigur la planurile actoricești. Zac a fost nevoit să se mute din Australia pentru a filma la noul lui film. Cel care a confirmat despărțirea este un amic din anturajul actorului, Kyle Sandilands. Kyle a declarat pentru The Daily Telegraph că între Zac și Vanessa lucrurile nu mai mergeau bine de mult timp, iar ideea despărțirii a fost luată de mult în considerare de cei doi.

Cine ar fi crezut că distanța este un impediment în calea dragostei?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)