Atunci când ajungi în lumina reflectoarelor, îți faci - inevitabil - și prieteni și dușmani. Așa s-a întâmplat și cu logodnicul Arianei Grande. Pete Davidson a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea, din cauza relației pe care o are cu cântăreața.

Comediantul a povestit, într-o emisiune pentru un post de radio, că din acest motiv a ales să-și șteargă contul de Instagram. S-a întâmplat în urmă cu două luni, însă, până acum, nimeni nu a știut ce l-a determinat să facă asta.

„Cineva a vrut să mă împuște în față deoarece ea este atât de sexi. Adică eu sunt atât de urât încât să vrei să mă împuști în față? Ce ți-am făcut?”, a povestit Pete. „Consider că unii oameni sunt meniți să fie împreună și unii nu, chiar dacă sunt persoane drăguțe sau nu. Unii oameni pur și simplu nu se potrivesc. Și cred că noi doi am fost meniți să fim împreună”, a mai spus logodnicul Arianei Grande.

Ariana Grande și Pete Davidson au anunțat că formează un cuplu în luna mai anul acesta, la doar o lună după ce fiecare s-a despărțit de fostul partener, iar în iunie au anunțat că s-au logodit.