Beyonce are fani în fiecare colț al lumii. Printre cei mai înfocați admiratori ai divei se numără și Lizzo.

Fanii lui Lizzo știu că talentul artistei nu se rezumă doar la vocea incredibilă, ci și la abilitatea de a cânta la multe instrumente. Artista se pricepe de minune să cânte la flaut și ne-a arătat asta și în cadrul ceremoniei ”Dear Class of 2020”, evenimentul dedicat elevilor și studenților absolvenți.

Ceea ce nu mulți fani știu este faptul că flautul lui Lizzo are un nume special pe care artista l-a ales pentru a-i aduce un omagiu unui alt nume important nume din industrie. Instrumentul poartă numele de ”Sasha Flaute” și este inspirat de albumul lui Queen B, ”I am...Sasha Fierce”. Mai mult decât atât, flautul minune are propriul cont de Instagram, acolo unde a adunat 310.000 de urmăritori.

Lizzo a început să cânte la flaut încă din școala generală, iar în liceu a fost printre puținele care cânta perfect la acest instrument. ”Îmi amintesc când eram în clasa a cincea și îmi doream să fiu foarte bună la flaut. Îmi repetam că nu toată lumea se pricepe la asta și încet-încet am devenit obsedată de acest instrument.”, a declarat Lizzo pentru CBS News.