În studio orice voce poate suna bine, dar live-urile sunt cele care urcă și coboară un artist.

Alicia Keys, Beyonce, The Weeknd și Lady Gaga sunt doar câteva nume care îți pot face pielea de găină la un concert. Am făcut noi o listă pentru tine cu artiștii pe care nu trebuie să îi ratezi după terminarea pandemiei.

,,The hills" a fost lansat 2015. Patru ani mai tarziu, piesa a primit discul de aur pentru vânzari record: peste zece milioane de exemplare. Cel mai important premiu primit până acum de artist. 

Beyonce a avut turneul de debut solo în 2013, iar momentul de mai jos este reprezentativ pentru cariera artistei.

Când spui ,,Fallin'", spui Alicia Keys, iar live-ul ăsta n-ai voie să-l ratezi! Fact: Alicia Keys cântă piesa asta și în concertele din 2019. 

De la karaoke, în fața a milioane de oameni. Puțini ştiu că Lady Gaga şi-a început cariera la serile de karaoke şi în piese de teatru la şcoală. De acolo până la succesul internațional a fost o muncă titanică.

Talentul lui Justin Biber a fost descoperit în 2007, iar câțiva ani mai târziu devine primul artist cu 7 melodii de pe albumul de debut în topul Billboard Hot 100. Nu ai nevoie de o scenă imensă și sute de mii de fani în față pentru a face un show memorabil. Justin a avut nevoie de doar de un platou TV și de renumele lui Ellen.

De la Destiny Hope, la ,,Smiley". De la ,,Smiley" la ,,Miley", astea sunt etapele de creștere ale rebelei ,,Miley" . Ea este singurul artist pe vremuri de pandemie care face concerte caritabile pentru oamenii din backstage.

Damn it, Robbie! Voiam ceva memorabil de postat și de la concertul din București! But, it's ok, ne place și momentul de mai jos.