La cinci zile de când au lansat ”Butter”, băieții de la BTS au apărut pentru prima dată la televizor pentru a o cânta live. Cea mai iubită trupă coreeană a fost invitată la The Late Show With Stephen Colbert și milioane de ochi au fost ațintiți asupra lor, în timpul momentului live.

Atunci când apar într-un show tv, audiența este garantată. Vorbim despre băieții de la BTS, desigur, care au fost invitați în cadrul unuia dintre cele mai de succes late night show-uri tv, pentru a cânta live cea mai nouă melodie pe care au lansat-o. Băieții nu au venit cu mâna goală și au pregătit și un sketch cu care au cucerit audiența. ”Butter” este a doua melodie în limba engleză a lor și s-a auzit în premieră absolută, live, la Billboard Music Awards 2021, săptămâna trecută. 

Army, you made this! Aceasta este cea mai căutată melodie din lume în acest moment

”Butter” vine la mai puțin de un an după ”Dynamite”, primul lor single în engleză și prima melodie a unei trupe k-pop care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard. Nici ”Butter” nu se lasă mai prejos și a ajuns, în mai puțin de o săptămână, la peste 220 de milioane de vizualizări pe YouTube, în condițiile în care după primele două ore de la lansare, avea deja 30 de milioane de play-uri. Fanii BTS sunt mai mulți decât armata și nu este deloc o exagerare, așa încât cei care au dat play, au dus melodia pe primele locuri în trending. Unde mai pui că piesa este pe locul 1 în topul căutărilor pe Shazam, la nivel mondial. Așa a sunat live: