Smiley nu mai are nevoie de prezentare. Artistul are o comunitate de peste 5 milioane de fani pe toate rețelele sociale, dar nu multă lume îl știe pe fratele lui mai mic.

Smiley este fratele mai mare, dar asta nu înseamnă că uneori nu are nevoie de ajutorul fratelui mai mic. Da, Smiley are un frate mai mic care nu petrece la fel de mult timp în lumina reflectoarelor. Filip Maria este cel care i-a fost alături mereu lui Smiley și mai mult ca niciodată în perioada în care acesta a devenit tătic.

Filip are 30 de ani ți îl ajută pe Smiley atât pe partea personală, cât și pe partea de producție de la HaHaHa Production. Cei doi se înțeleg de minune, iar artistul nu ratează nicio ocazie pentru a le vorbi fanilor de relația specială pe care o are cu Filip. 

”Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta.” declara Smiley la un moment dat.