După ce și-a lansat și promovat piesa ”Racheta”, Delia a plecat din nou în vacanță, la căldură. Artista a ales o nouă destinație exotică și își surprinde fanii de pe Instagram în fiecare zi cu imagini de acolo, atât sub formă de postări pe feed, cât și pe stories. 

Chiar dacă pleacă des în vacanțe, Delia nu uită de cei care o urmăresc pe Instagram și îi ține la curent non-stop cu ceea ce face și cu locurile pe care le vizitează. Din când în când, printre fotografiile și filmările cu peisaje superbe și plaje exotice, Delia ”scapă” și câte o fotografie cu ea de la plajă. Așa s-a întâmplat și acum, când a postat o imagine cu ea în costum de baie și i-a cucerit pe cei care i-au dat follow pe Instagram. Așa se face că imaginea a adunat peste 30.000 de like-uri în câteva ore de când a apărut pe feed-ul ei. 

#FanTest. Câte piese de la Delia recunoști după câteva versuri?

Delia este într-o formă de invidiat și reușește să își mențină greutatea cu multă mișcare, în ciuda faptului că este o gurmandă. La 39 de ani, Delia se laudă cu un corp la care multe puștoaice doar visează. Atunci când este acasă, Delia iese la alergat în parc și este adepta sportului acasă. Din când în cand apelează și la un antrenor care îi arată ce exerciții să facă, dar în mare parte a timpului este autodidactă în ceea ce privește sportul. Și-a amenajat până și o mini-sală de fitness în propriul apartament, pentru a avea la îndemână toate echipamentele de care are nevoie. 

Așa arată fotografia care i-a adus peste 30.000 de like-uri și nenumărate complimente pe Instagram:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)