Toată lumea o știe pe Billie Eilish ca fiind adolescenta mega talentată, cu o voce inconfundabilă și cu părul vopsit verde neon. Până la imaginea de artist complet pe care o are astăzi, Billie a trecut prin multe schimbări. Ți-o imaginezi pe Billie copil? Dacă nu, ți-o arătam noi!

Billie Eilish Pirate Baird O'Connell a.k.a. Billie Eilish a devenit răsfățata premiilor și a descoperit succesul într-un timp scurt. Inspirația ei de a compune piese, stilul unic și vocea ei au condus pe cele mai bune poziții din cele mai importante topuri. Piesa ”Ocean's Eyes” i-a purtat noroc încă din prima clipă în care a urcat-o pe SoundCloud. 

Talentul lui Billie și pasiunea pentru muzică nu au venit de nicăieri. Părinții ei, Maggie Baird și Patrick O´Connell au fost figuri populare în industria divertismentului american, iar fratele ei, FINNEAS și-a pus de multe ori amprenta pe piesele sale. Acum, Billie este un adevărat fenomen muzical și tot ceea ce lansează devine hit peste noapte.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arăta copilul care avea să devină o senzație, ei bien, chiar Billie a fost cea care a repostat o imagine cu ea mică pe Insta stories. De nerecunoscut, huh?