Lino Golden și-a făcut curaj și s-a operat pentru a scăpa de surplusul de grăsime. Din păcate pentru artist, operația i-a adus și lucrul de care se ferea cel mai mult.

Lino a scăpat de 30 de kilograme în trei săptămâni. Schimbarea bruscă de greutate l-a făcut pe artist să recurgă la operație pentru eliminarea surplusului de grăsime din zona sânilor. Lino va trebui să stea câteva zile bune pentru a se recupera și se pare că această perioadă este cel mai mare dușman al artistului. 

Lino a reușit să ia în plus 7 kilograme, așa că și-a propus ca imediat după ce se simte mai bine să meargă din nou la sală. Momentan, artistul nu are voie să facă efort și trebuie să poarte un maiou care îl ajută ca procesul de vindecare să fie mai rapid.

”De când cu operația și cu toată vindecarea asta, m-am îngrășat șapte kilograme. Am stat în fiecare zi în casă, am mâncat prost non-stop. O să mă apuc de dietă și de joi am voie la sală”, a declarat artistul. Lino a postat un Insta story în care și-a anunțat urmăritorii că de joi se duce la sală. Dacă nu se ține de cuvânt, avem dovada!