Scandalul dintre Golden Boy Society și Lino este pe cale să se reaprindă. Tocmai când fanii credeau că lucrurile s-au liniștit, unul dintre băieții care se află sub aripa lui Velea a pregătit una dintre cele mai dure lovituri pentru Lino .

Lui Lino nu o să îi placă deloc ce a pregătit gașca Golden Boy Society pentru el. Acum câteva săptămâni, Lino își anunța fanii că urmează să lanseze piesă nouă, iar reacțiile nu au încetat să apară pe TikTok. Cei care au ascultat fragmentul din noua piesă semnată de Lino nu au putut să nu observe că seamănă foarte mult cu ”Lele” de la Loredana Groza. Artistul nu a spus nimic în apărarea sa și nici nu a mai lansat piesa, iar ceea ce se anunța venind din partea găștii Golden Boy, probabil nici nu se va mai lansa.

Zanni, fostul coleg de studio al lui Lino este cel care i-a pregătit o surpriză de proporții lui Lino. Mai exact, acesta a înregistrat o piesă folosindu-se tot de negativul Loredanei, doar că mai are un an în mânecă. Golden Boy Society a convins-o pe Lori să cânte alături de Zanni, iar cei doi se pare că au de gând să lanseze piesa înaintea lui Lino.

Uite ce i-a transmis Zanni!

 

@zannidache

Nu mai firatz hituri♥️#goviral #foryou #zanni #loredanagroza #lele @lino

♬ sunet original - Zannidache Hubert Edmond