Lino Golden a ajuns pe mâna medicilor după ce a luat decizie de a se opera. Artistul a vrut să scape de excesul de piele rezultat în urma slăbirii bruște, dar asta se pare că i-a adus și lucrul de care se ferea cel mai mult.

Lino Golden a avut o ambiție de fier și a reușit în 3 săptămâni ceea ce alții nu au reușit în ani. Artistul a scăpat de 30 de kilograme, iar în urma slăbirii bruște excesul de piele i-a dat bătai de cap. Lino și-a făcut curaj și după 4 ani a călcat pragul spitalului și a decis că este timpul să îndepărteze excesul de piele.

După operație, Lino și-a ținut fanii la curent și le-a povestit cum a fost întreaga experiență. Fostul ”fiu adoptiv” al lui Alex Velea s-a simțit mai ușor cu 200 de grame, dar aceasta nu este un motiv de bucurie. Perioada post-operatorie îl ține pe Lino departe de sala de sport și de mișcare, iar asta i-a adus 7 kilograme în plus. La cât de ambițios îl știm pe Lino, cu siguranță va scăpa imediat de ele, doar că de data aceasta perioada de repaus este cel mai mare dușman al lui.

”De când cu operația și cu toată vindecarea asta, m-am îngrășat șapte kilograme. Am stat în fiecare zi în casă, am mâncat prost non-stop. O să mă apuc de dietă și de joi am voie la sală”,a spus Lino pe Insta stories.