Nu degeaba i se spune Lino Golden. Fostul ”fiu adoptiv” al lui Alex Velea s-a săturat de replicile din partea haterilor, așa că a luat atitudine. Lino a postat pe Instagram dovada că nu se flexează degeaba cu miile de euro.

Haterii lui Lino Golden au făcut un pas în spate după Insta story-urile de ieri postate de artist. Lino a mers la o persoană avizată care să îi testeze autenticitatea diamantelor de pe ceas and guess what? Diamant pur 100%. Nu știm dacă Lino a făcut asta pentru a le transmite haterilor un mesaj subliminal sau a făcut-o pentru liniștea lui, dar sigur filmulețele au generat un val de reacții.

Poate că pare bad boy, dar Lino are și el punctele lui sensibile. Artistul a postat zilele trecute pe Insta stories o imagine cu tatăl lui pe care l-a pierdut. Chiar dacă au trecut trei ani de la decesul acestuia, Lino încă îi simte lipsa și probabil o va simți toată viața. Artistului îi lipsesc momentele în care ar putea să vorbească cu tatăl lui și să îi ceară un sfat. ”E posibil să vreau să vorbesc cu tine și să nu pot”, a scris Lino pe Insta stories.