Rihanna ne-a obișnuit deja să nu mai fie o prezență activă în domeniul muzicii și să o regăsim mai mult în industria de beauty. Se pare că artista nu se oprește aici și are mai multe talente, printre care și scrisul. Așa se face că Riri a lansat prima ei carte autobiografică, în ediție limitată.

Rihanna a anunțat în 2019 că va lansa o carte autobiografică vizuală – The Rihanna Book – în colaborare cu publisher-ul Phaidon și s-a ținut de cuvânt.

”Mai mult de 5 ani pentru realizare .. sunt fericită să împărtășesc această colecție de amintiri incredibile”, a scris Rihanna pe Instagram. ”Mulțumesc tuturor fotografilor și artiștilor care au contribuit și @phaidonsnaps pentru colaborarea cu mine la publicarea primei mele opere de artă într-o nouă industrie. Pre-comandați cartea acum pe therihannabook.com”., scria Rihanna în 2019 pe Instagram.

Acum, la doi ani de la lansare, Riri vine cu o nouă surpriză pentru fani: cartea în ediție limitată în dimensiuni gigantice. Primul cumpărător? Bebe Rexha. Artista a scos din buzunar 1500 de dolari și este foarte mândră de achiziția ei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)