Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, ei bine, Rita Ora a moștenit frumusețea de la mama ei. Vera a fost aniversată în weekend, așa că artista a profitat de ocazie și a urcat un colaj cu imagini nemaivăzute până acum de fani.

Rita Ora și mama ei, Vera au o relație specială, iar asta se vede, mai nou și pe contul de Instagram al artistei. Vera a fost sărbătorita weekend-ului, iar Rita s-a asigurat că îi transmite cele mai frumoase gânduri. ”Nu există cuvinte care să o poată descrie. Este incredibilă, are o inimă mare și, să nu mai spun că este minunată cu totul. Și este mama mea. La mulți ani! Îți mulțumesc că ești cel mai bun prieten al meu și că m-ai făcut să zâmbesc în moment în care nu credeam că sunt capabilă să o fac.”, a scris Rita pe Instagram.

Anul trecut, Rita Ora a decis să se răsfețe cu o mică escapadă în Bulgaria, doar că planul ei a fost la un pas de a nu decurge așa cum se aștepta. Din cauza regulilor impuse de COVID, restricțiile din Bulgaria a fost destul de dure, iar asta ar fi putut să-i interzică artistei să părăsească țara. 

Totul e bine când se termină cu bine!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)