Antonia iubește Halloween-ul și i-a transmis spiritul de sărbătoare și fiicei ei, Maya. Micuța și-a etalat talentul de makeup artist și s-a costumat în același personaj ca și frații ei, Dominic și Achim. 

Antonia s-a asigurat anul acesta că cei trei copii ai ei vor sărbători Halloween-ul chiar dacă se află la distanță. În timp ce Anto a apelat la un makeup artist profesionist pentru a obține un look scary de Halloween, la polul opus, Maya s-a jucat cu pensulele pentru a intra în pielea Jokerului. Micuța are imaginație și a obținut cu ușurință look-ul celebrului personaj. Nici frățiorii ei nu s-au lăsat mai prejos, Dominic și Achim transformându-se și ei în Joker.

Weekendul acesta s-a văzut că Antonia vine din State. Artista a adus cu ea spiritul Halloween-ului, iar anul acesta a optat pentru un look scary.  Anto a optat pentru un makeup în culori neon la care a asortat o perucă în aceleași nuanțe. Antonia a postat imaginea pe contul ei de Instagram și suntem siguri că mulți dintre urmăritorii ei nu au recunoscut-o. 

Este clar! Așchia nu sare departe de trunchi!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My minis! 🎃🎃🎃

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on