Antonia e cea mai mândră mămică. Are trei copii superbi, iar fetița ei cea mare i-a moștenit trăsăturile. Maya seamănă cu mama ei ca două picături de apă, iar acum cele două au făcut primul pictorial împreună, pentru o revistă celebră. 

Maya are 10 ani, vorbește fluent engleză și italiană, iar Antonia este cea mai fericită mămică. Artista și fetița ei au făcut primul pictorial de revistă, iar imaginile au cucerit internetul. Cele două au pozat pentru ediția de august a revistei Viva! Artista a vorbit despre cât de greu a fost pentru ea să se implice în viața Mayei de la distanță, pentru că au fost perioade lungi de timp în care nu se vedeau, Maya locuind în Italia alături de tatăl ei și bunicii paterni. Ea ținea legătura cu mama ei prin Skype și se vedeau destul de rar, dar acum se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Maya a venit mai des în România după ridicarea restricțiilor impuse de pandemie și a petrecut timpul cu mama și cu frățiorii ei. 

#Storytime. De când plănuia Alex Velea cererea în căsătorie și de ce a amânat-o de mai multe ori?

Antonia a postat pe Instagram fotografia de copertă, iar cei care o urmăresc au fost cuceriți. Ea și Maya s-au asortat până și la coafură, iar la trăsături fetița a moștenit-o 100%. Imaginea a primit 90.000 de like-uri în 24 de ore de la publicare, and still counting. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)