Antonia este norocoasă. Artista are o mamă superbă care o face să se simtă copil de fiecare dată când o vizitează și nu numai. De data asta, Antonia le-a prezentat-o urmăritorilor pe Denise într-o ipostază amuzantă.

Antonia a trăit până la vârsta de 5 ani în Statele Unite ale Americii alături de părinții săi. Mai exact, cântăreața a copilărit în satul statul Utah și în Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul și a intrat în lumea modelling-ului. Copilăria nu a fost una chiar ușoară pentru Antonia din prisma faptului că a fost crescută doar de mama sa, Denise, din cauza faptului că tatăl său natural s-a despărțit de mama acesteia pe când Antonia era doar un bebeluș.

Antonia și mama ei au o legătură extrem de puternică și frumoasă, iar artista lasă să se vada asta și în online. Deja nu mai este un secret pentru nimeni de unde a moștenit artista frumusețea. Venită recent în vizită la Antonia, Denise a fost supusă unui experiment extrem de amuzant din partea fiicei ei. Antonia a încercat multe filtre de pe Instagram cu mama ei, iar noi am ajuns la o singură concluzie: Denise looks good no matter what!