Billie Eilish este o norocoasă! Artista b să aibă o familie care să o susțină în tot ceea ce vrea să facă. Nici„părinții ei nu sunt departe de cariera artistică, mama ei cochetând de multe ori cu actoria.

Billie Eilish a avut o ocazie perfectă pentru a le prezenta fanilor de pe Instagram pe mama ei. Artista a declarat de nenumărate ori că le mulțumește părinților pentru toată susținerea pe care i-au acordat-o și le este recunoscătoare pentru că au avut încredere în ea că poate transforma pasiunea în ceva măreț.

#Gossip. Care este relația dintre Billie Eilish și Justin Bieber? ”Iubirea ta mă impresionează!”

Billie a sărbătorit pe 29 martie pe mama ei, așa că a apelat la albumul cu amintiri și a ales una dintre cele mai frumoase imagini cu Maggie Baird. Billie i-a transmis mamei sale cele mai frumoase gânduri în online, iar fanii au rămas surprinși să vadă cât de mult seamănă cele două. ”La mulți ani, mama! Ești cel mai bun prieten al meu!” a scris Billie.

Billie are o relația foarte frumoasă cu familia ei și, oricât de independentă ar putea părea, artista încă mai doarme în pat cu părinții ei. Detaliul a fost divulgat chiar de către artistă în trailer-ul documentarului: ”Acesta este patul părinților mei. Dorm aici pentru că îmi e frică de monștri din camera mea.”