Drake este foarte rezervat atunci când vine vorba de a-și arăta băiețelul în online. Artistul a publicat prima poză cu micuțul în luna martie anul trecut, iar de atunci a fost destul de zgârcit cu urmăritorii.

Chiar dacă este unul dintre cei mai râvniți burlaci, ei bine, Drake are un fiu care mai are un pci și va împlini patru anișori. Adonis este răsfățatul familiei, așa că cel mai probabil și anul acesta rapperul îi va organiza o petrecere, bineînțeles, respectând normele impuse de pandemie.

Watch out, papi! Drake, amenințat de o fană disperată. Artistul a chemat imediat poliția

Atunci când a postat prima imagine cu Adonis, Drake a primit un val de reacții din partea fanilor care nu au înțeles de ce micuțul nu seamănă deloc cu el. Rapperul i-a lămurit imediat pe cei curioși și le-a spus că că mama lui este albă, blondă, creață și cu ochii albaștri, exact ca Adonis. 

Acum, Drake a postat o altă imagine cu băiețelul lui. Cel mai probabil, poza a fost făcută chiar acasă la Drake, pe terenul de baschet pe care îl deține. Adonis are toate șansele să devină un bun jucător de bachet, mai ales că a primit laude de la Tristan Thompson, celebrul jucător și fost (actual?!) iubit al lui Khloe Kardashian.

E prea devreme să ne pronunțăm, așa că enjoy the view!