Machine Gun Kelly a intrat în rând cu lumea bună și a lansat un documentar despre viața lui. Cei care vor să îl vizioneze trebuie să știe de la început că nu este deloc ușor de „digerat”. Iubitul lui Megan Fox a vorbit despre dependențele sale, dar și despre momentul în care a fost la un pas de moarte.

Machine Gun Kelly este cu totul și cu totul o altă persoană de când a întâlnit-o pe Megan Fox. Înainte de a se îndrăgosti nebunește de ea, artistul a trecut printr-o perioadă destul de dificilă. În 2020, acesta și-a pierdut tatăl și a experimentat stări de depresie. Despre toate astea, MGK a povestit cu lux de amănunte în documentarul lui de pe Hulu, „Life in pink”.

„M-am dus în apartamentul tatălui meu, să-i fac curat printre lucruri. Am avut o interacțiune foarte ciudată cu unul dintre vecini, care mi-a spus tot felul de lucruri pe care nu am vrut să le aud. Treaba asta m-a nenorocit și mai tare. Nu mai puteam să ies din casă și am început să devin foarte, foarte, foarte întunecat în gânduri. Megan era în Bulgaria, la filmările unui film, iar eu am început să am o criză de paranoia.

Pur și simplu mă gândeam cum cineva va veni să mă omoare. Obișnuiam să dorm cu un pistol la cap, iar într-una dintre zile am clacat. Am sunat-o pe Megan și i-am spus că nu este aici lângă mine. Eram în camera mea și îi făceam o criză și atunci mi-am pus pistolul în gură”, așa sună o parte din confesiunea lui Machine Gun Kelly.