Beyonce și Jay-Z sunt couple goals și sunt modele pentru milioane de fani. Se spune că dragostea durează doar trei ani, dar cei doi sfidează această regulă și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum orice persoană are un trecut pe care îl vrea uitat, Beyonce are și ea un iubit despre care nu se știu prea multe.

Când spui Beyonce, spui Jay-Z și invers. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive, dar și cele mai bogate cupluri din industria muzicală. Bey și Jay formează echipa perfectă atât în viața personală, cât și în cea profesională. Artiștii se pot lăuda cu o familie fericită, trei copii minunați și zeci de hituri cu sute de milioane de vizualizări.

Înainte de a forma the perfect team cu Jay-Z, Beyonce a mai avut un iubit, singurul de dinaintea rapperului. Cel puțin, așa susține Bey. În adolescență, lui Beyonce i s-au aprins călcâiele după Lyndall Locke, un băiat pe care l-a cunoscut în corul bisericii. Relația lor a mers bine ani de zile, iar artista deja își făcea planuri să rămână toată viața lângă Lyndall. Lucrurile nu au decurs după cum și-a plănuit Bey, iar cei doi au pus punct relației. 

Lyndall a fost cel care a făcut declarații despre relația lui cu Beyonce. ”Cu cât devenea mai faimoasă, cu atât eu mă gândeam că nu sunt îndeajuns de bun pentru ea. De-a lungul relației noastre, am înșelat-o pe Beyonce de cinci ori. I-am spus acest lucru abia după ne-am despărțit. Cine înșeală o femeie atât de frumoasă ca Beyonce? Ei bine, eu sunt bărbatul care a făcut-o și întotdeauna mă va bântui acest lucru.”