Lidia Buble vrea să încheie anul cu o surpriză pentru fanii ei. La scurt timp după ce a lansat „Extrapolăm”, artista a anunțat că are planuri mari care îi vor surprinde pe Bublișori. Și nu, nu este vorba despre un nou album.

Lidia Buble le-a promis fanilor că în primăvara anului viitor va lansa album nou, dar până atunci, artista are alte surprize pentru cei care o urmăresc. Invitată în emisiunea „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, Lidia a dat totul din casă și a spus că zilele următoare se pregătește să lanseze un primul ei parfum. „Pregătesc ceva foarte frumos pentru oamenii mei. Am visat la asta, probabil, încă de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, am o pasiune foarte mare pentru tot ce înseamnă parfum. Și, în cel mai scurt timp, cu siguranță, săptămâna asta, voi lansa și parfumul la care am visat de-o viață.”

Dacă pe plan profesional îi merge perfect, pe cel personal, astrele nu s-au aliniat în favoarea ei. Se pare că artista s-a despărțit de iubitul ei, actorul cubanez Harlys Becerra. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Lidia Buble nu va renunța până când nu își va găsi bărbatul perfect. Artista a verbalizat asta pe tot parcursul „Asia Express” și dacă nu a reușit să se căsătorească departe de țară, încă mai are șanse în România.