Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat ”Vino, du-te”. Piesa a venit la pachet cu un videoclip care a dat peste cap universul fanilor. Sunt sau nu cei doi artiști împreună?

Lidia Buble și Cornel Ilie au dat startul unui val de reacții și întrebări imediat după lansarea piesei ”Vino, du-te”. Apropierea dintre cei doi nu i-a convins pe fani că a fost un simplu scenariu de videoclip.

"Așa cum foarte multă lume se regăsește în cuvintele simple din cântecul nostru, la fel am vrut să transmitem și cu povestea și imaginea clipului. Să vadă fiecare dintre cei ce se uită la acest clip propria relație, cu cele mai firești reacții, întâmplări, gesturi. Și cele frumoase, și cele necontrolate. Şi cele de admirație, și cele de ignorare. Este un clip extrem de puternic ca mesaj, e o oglindă în care o lume întreagă se regăsește în cele două personaje din poveste”, a declarat Cornel Ilie despre piesa care a debutat în topul Spotify 50 Romania pe locul 12.

La începutul lunii septembrie, Cornel Ilie le dădea fanilor vestea divorțului pe Facebook. ”De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.”

La rândul ei și Lidia Buble este burlăciță de ceva timp, așa că nu ar fi nicio problemă ca cei doi să fie împreună. Gesturile pe care aceștia le au unul în preajma celuilalt au dat mult de bănuit, dar se pare că dovada supremă a fost chiar o poezie pe care Cornel a scris-o pe Instagram.

”Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată.”

Oare sunt gânduri de iubire la ceas de seară pentru Lidia?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine. Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine. Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem. Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată. Când te iubesc, o fac fără nicio reținere sau rușine față de ceilalți din jur. Când te iubesc, nu strig să mă audă toată lumea, ci o arăt în tot ce fac, ca să o simți tu. Când te iubesc, o fac ca un copil care crede că din două perne poți face un castel și din două șervețele, rachete de ajuns pe lună. Când te iubesc, merg eu pentru tine în Iadul tău și îmi las pe mâinile tale Raiul meu. Când te iubesc, nu aștept nimic la schimb. Dar dacă încep să nu te mai iubesc, înseamnă că nu mă mai iubesc nici eu pe mine. Iar atunci sper să începi tu să mă iubești. #sCORNELi

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) on