Lidia Buble a lipsit o bună perioadă de pe Instagram, dar absența ei a fost motivată. Artista a plecat în aventura vieții ei alături de Estera, sora ei, iar acum, după mai bine de două luni, Lidia este on pe contul ei de Instagram.

Lidia Buble este adepta provocărilor, așa că nu putea să spună nu aventurii Asia Express. Artista a făcut echipă cu sora ei și au plecat pe Drumul Împăraților. Lidia nu a plecat până nu a pus în ordine lucrurile din țară și, chiar dacă a avut o persoană care s-a ocupat de contul ei, bublișorilor le-a fost dor de Lidia.

Lidia nu s-a putut abține și le-a dat urmăritorilor un sneak peek referitor la ceea ce s-a întâmplat pe Drumul Împăraților și cum a fost această aventură pentru ea. „Știu că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vă povestesc despre aventura mea în Asia Express. Tot ce pot să vă spun este că a fost cea mai frumoasă experiență a vieții mele și efectiv aș repeta-o oricând. Prea multe nu vreau să vă dezvălui pentru că vreau să vedeți la televizor tot ce s-a întâmplat. Ar fi și păcat să stric toată bucuria asta. Tot ce pot să vă spun este că trebuie neapărat să urmăriți sezonul ăsta. O să vă distrați și o să savurați din plin fiecare moment. O să fie pentru prima dată când o să aveți ocazia să exact așa cum sunt eu, dincolo de televizor, dincolo de camera video, dincolo de piesele pe care le lansez în fiecare an.

O să vedeți omul Lidia Buble așa cum este el, cu bune, cu rele, nebun, haotic. O să cunoașteți o Lidia încăpățânată uneori, poate prea încăpățânată, o să cunoașteți o Lidia ambițioasă, o Lidia nebună, o Lidia colorată, o Lidia carfe iubește viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. O să mă vedeți cum reacționez în momente de panică maximă, în momente de stres, o să mă prindeți și supărată, o să și plâng, o să și râd, o să mă și distrez. O să mă cunoașteți în toată splendoarea mea și o să mai vedeți și cât este de faină relația dintre mine și sora mea. Dacă până acum am fost legate, vreau să vă spun că de acum încolo suntem de neînvins, de nedespărțit. Suntem o echipă tare faină și sperăm să vă intrăm la suflete.” a spus Lidia pe Insta stories.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)