După două luni de filmări și aventură, concurenții din următorul sezon de Asia Express s-au întors acasă. Fiecare dintre ei a ținut să-și anunțe fanii de pe rețelele de socializare că a revenit acasă, iar urmăritorii au primit vestea diferit. 

Lidia Buble a revenit în forță pe Instagram, la două luni de când a pornit pe Drumul Împăraților, la filmările pentru Asia Express. Majoritatea celor care o urmăresc online i-au dus dorul, dar au fost și câțiva urmăritori care au interpretat greșit postarea ei. Lidia a primit multe comentarii în care fanii o întrebau dacă a fost eliminată din competiție și de ce s-a întors așa repede. ”De ce așa repede?”, ”Ați fost eliminate?” sau ”Să înțeleg că nu câștigați?” au fost doar câteva dintre comentariile care s-au regăsit sub mai multe forme pe pagina ei de Instagram. 

Meet the sister! Cine este Estera Buble și de ce a ales Lidia să facă echipă cu ea în Asia Express

Lidia Buble a risipit misterul și i-a lămurit pe cei care o urmăresc: filmările s-au încheiat și toată echipa de producție s-a întors acasă în același timp. Cel mai probabil în toamnă vom vedea cum s-au descurcat Lidia Buble și ceilalți concurenți pe Drumul Împăraților. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)