După ce au petrecut o vacanță de vis în Ibiza în urmă cu câteva săptămâni, Lidia Buble l-a adus pe Harlys Becerra în România. Actorul i-a cunoscut o parte din familie și au vizitat împreună câteva locuri superbe din țara noastră. 

Lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între Lidia Buble și iubitul ei. Artista și actorul de origine cubaneză abia și-au făcut relația publică, dar el deja s-a urcat în avion și a venit să o viziteze în România. Lidia și-a asumat rolul de ghid turistic pentru iubitul ei și l-a dus să vadă câteva locuri din țara noastră. Harlys a aterizat la București în weekend și se pare că și-a rezervat câteva zile bune pentru a sta în compania iubitei lui și a vizita țara noastră. 

Bubbly l-a dus prima dată în orașul ei natal, Deva, unde au vizitat și cetatea Devei. Plimbarea a continuat cu o vizită la rezervația de urși de la Zărnești, iar Harlys a fost cucerit de peisaje, dar și de animalele sălbatice și a postat non-stop pe Insta Stories. Vacanța nu putea să nu includă o vizită în Transilvania, iar castelul Bran era un must see, mai ales că legenda lui Dracula este cunoscută în toată lumea. După plimbare, seara a fost dedicată vizionării emisiunii Asia Express, în cadrul căreia Lidia a făcut echipă cu sora ei pentru a cuceri Drumul Împăraților.