De când au lansat piesa ”Vino, du-te”, toată atenția este canalizată pe Lidia Buble și Cornel Ilie. Fanii sunt de părere că apropierile dintre cei doi nu au fost doar de dragul artei, ci formează deja un cuplu.

Lidia Buble și Cornel Ilie sunt din ce în ce mai apropiați și nu doar în videoclip, ci și în viața reală. Chiar dacă până acum nu au confirmat nimic despre relația dintre ei, ceea ce se petrece pe Instagram ridică multe semne de întrebare. Cornel Ilie a început să scrie versuri pline de romantism pe care le publică pe Instagram și se pare că are parte de toată susținerea Lidiei Buble.

Artista a repostat pe Insta stories două dintre cele mai recente creeații ale lui Cornel și și-a îndemnat fanii să le citească. Gestul făcut de artistă a dat și mai mult de bănuit, fanii începând să fie din ce în ce mai singuri că între cei doi există mai mult decât o relație stict profesională.

În timp ce Cornel este mai rezervat în declarații și lasă loc de interpretare, Lidia a pus punctul pe ”i” și a declarat cum a început toată povestea dintre ea și Cornel. ”Eu sunt foarte transparentă. Avem o relație de prietenie, da. Am primit această piesă într-o zi pe WhatsApp. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de la primele acorduri de piesă. Da, eu m-am dus la el acasă. Eu nevinovată m-am dus, ştii că sunt ascultătoare. M-am dus, s-a filmat clipul. Am avut o cameră pregătită unde eu şi echipa mea ne-am desfăşurat în toată splendoarea”, a spus Lidia la Teo Show.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Știu că n-o să mă crezi, dar ieri le-am prins, stând de vorbă, pe o pijama și o față de pernă. Erau la plajă, la soare, întinse la uscat. Și nu doar atât, erau la nudiști, n-aveau niciun cârlig de prins rufe pe ele. Stăteau pe prima sârmă a suportului de uscat rufe. Ceva mai încolo erau niște șosete desperecheate, ca doi amanți într-o aventură pe (centri)fugă. Pijamaua e P1. Fața de pernă e P2. P1 – Bine că te-am prins pe tine nopțile astea, că celelalte fețe sunt cam plictisitoare. Au așa niște modele încărcate pe ele și sunt cu nasul, pardon, cu nasturii pe sus. Se potrivesc cu pijamalele alea care s-au și decolorat de la atâta spălat. P2 – Îmi vine să cad din pat sau să mă ascund sub plapumă când văd că mi se așează sub mine pijamaua aia în timpul zilei. N-avem nicio chimie. De fapt, ea este doar chimică, nu are nimic natural în ea. Noi măcar suntem 80% bumbac. Avem altă stofă, e clar. P1 – Crezi că azi o să ne calce după ce ne uscăm? Mie mi-ar prinde bine un masaj cu fierul de călcat, să simt cum mi se întind mânecile și gulerul. P2 – Nu mai zice, că și mie mi-e dor să simt că îmi îndreaptă și mie dunga cineva. P1 – Doar să nu mai apară și azi ceva. Să nu se bage iar în față cămășile și tricourile alea pe care nu le mai suport. Vor mereu să-mi ia locul noaptea în pat. De când se doarme mai bine în tricou decât în pijama? Și care-i faza asta cu fetele care vor să doarmă peste noapte în cămașa lui? Păi eu mă bag peste cămăși și bluze să fiu purtată ziua prin oraș sau la serviciu? P2 – Ai și tu dreptate. eu ce să mai zic că acum s-au găsit toți că vor perne cu memorie. Sau perne care să aibă grijă de coloană, de spate. Păi eu am grijă de o pernă cu fulgi de pinguin în mine. Știi ce înseamnă asta? Că sunt făcute pentru cei care au noapte polară de aproape șase luni, îți dai seama cât se doarme acolo? Aici este o nimica toată, câteva ore de somn și alea agitate. Păi eu pot sta fără să mă șifonez nopți întregi. P1 – Dar nu te deranjează sforăitul? P2 – Lasă sforăitul. Când și vorbește în somn, atunci e și mai și. Că mai are câte-un coșmar și-și înfige degetele în mine de mă dor toți nasturii. (Continuare în postarea următoare) #sCORNELi

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(Urmare din postarea anterioară) P1 – Te-ai uscat? P2 – Mai am puțin pe la colțuri. Tu? P1 – În buzunare încă simt că e puțin ud, a uitat să le scoată afară. P2 – Am o idee! P1 – Ce idee? P2 – Hai să fugim! P1 – Unde? Și cum? P2 – Începem să ne balansăm din ce în ce mai tare până cădem de pe sârmă. Pe urmă, ne prindem de labele câinelui și poate ajungem în curtea cealaltă. Sigur acolo nu au așa multe feluri de pijamale și lenjerii, o să trăim împreună zi și noapte! P1 – Crezi că există un pat mai bun pentru noi în cartierul ăsta? P2 – Am auzit într-o zi o discuție între pat și plapumă, căt cearșaful și pilota erau la uscat și nu îi auzea nimeni. Spuneau că există oameni care cred în visele lor și au foarte mare grijă de locul în care dorm, ca să-i ajute. P1 – Hai s-o facem! Și-au început să se legene ușor. Pe urmă, din ce în ce mai tare. Și mai tare. Din ce în ce mai tare. Și s-au legănat atât de tare că i-a luat somnul și au adormit. S-au trezit în pat. Pijamaua era apretată, sub pernă. Erau împreună, cu o plapumă trasă peste ei. Stăteau lipiți unul de altul, dezamăgiți că n-au reușit să înceapă o viață nouă împreună. Totuși, se bucurau că pentru noaptea asta au fost asortați. Ce nu știau, însă, era că după ce-au adormit a venit o furtună care i-a zburat de pe sârmă. Vântul i-a dus aproape lipiți pe deasupra curții, peste gard, direct în geamul casei vecine. Acolo, un copil i-a găsit și a început să se joace cu pijamaua și fața de pernă, făcând o uniformă de super-erou. Exact când să se trezească au fost băgate în mașina de spălat și acolo au adormit, din nou, de la viteza de învârtire. Reușiseră. Erau împreună pentru multe nopți. O pijama și-o față de pernă sunt de-o parte și de cealaltă a visului oricărui om. O dată la nu știu cât timp uite că e și visul de partea lor. Știu că nu mă crezi că asta a fost adevărat. Dar dacă nu poți crede asta, o să-ți fie foarte greu să crezi în vise și în împlinirea lor. Să te gândești la asta când te pui în pat la noapte. #sCORNELi

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) on