Nimeni nu este de neînlocuit, iar Lidia Buble nu a fost nici ea excepția regulii. Fostul ei partener, Răzvan și-a găsit deja sufletul pereche, iar artista a făcut primele declarații despre acest lucru.

Lidia Buble este o artistă care are foarte multă încredere în ea și care a gestionat cu maturitate despărțirea de Răzvan. Lidia a continuat să se intersecteze pe plan profesional cu fostul partener, colaborează foarte bine și păstrează o relație manager-artist. Cei doi lucrează foarte bine împreună, iar piesele și videoclipurile pe care Lidia le lansează vorbesc de la sine.

Recent, artista a fost invitată în emisiunea lui Marius Manole, acolo unde sinceritatea este ca la ea acasă. Lidia a avut de ales între a răspunde 100% sincer la câteva întrebări sau să mănânce preparate ciudate, precum insecte și intestine de porc. Bineînțeles că Lidia a ales prima variantă, și a vorbit deschis despre relația cu Răzvan.

”Răzvan îmi este manager în continuare și ne înțelegem chiar mai bine decât înainte. Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Răzvan cred că a fost marea dragoste pentru mine, cel puțin așa am simțit eu. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc, dar îl iubesc într-un alt fel. Dragostea se transformă, iar eu nu mai am fluturi în stomac. Au apărut articole cu noua lui iubită, dar nu am fost tentată să o stalkeresc pe ea. Nu sunt geloasă pentru că mă iubesc foarte mult pe mine și am foarte mare încredere în mine. Este o norocoasă sau sunt norocoase doamnele care trec sau vor trece prin viața lui.”

Se pare că Răzvan ar avea o relație cu Dalina Răducan, o arhitectă din București.