Miley Cyrus și Liam Hemsworth și-au spus ”Adio!” acum ceva timp. Fanii celor doi sunt foarte dezamăgiți, dar se pare că nimic nu mai poate fi făcut acum. Chiar dacă se credea că Liam încă mai are sentimente pentru fosta lui soție și că ar fi vrut să se împace cu aceasta, Miley are un nou iubit acum.

Miley Cyrus formează un cuplu cu artistul australian Cody Simpson, iar Liam pare că s-a împăcat deja cu ideea. ”Nu am nicio problemă cu noua relație a lui Miley. Vreau tot ceea ce este mai bun pentru ea – chiar dacă asta înseamnă că nu este vorba de mine. Mai mult decât atât, cred că a venit momentul ca și eu să trec peste despărțire și să se întâlnesc alte persoane. În acest moment nu am o relație, dar sunt deschis către posibilitatea unei noi relații”, a declarat Liam.

Relația dintre Miley și Cody nu este chiar atât de serioasă pe cât pare. ”Miley se distrează și asta e tot. Nu își dorește ceva serios. Îl cunoaște pe Cody de foarte mult timp și se simte confortabil cu el. Vrea doar să vadă cum evoluează lucrurile, de la zi la zi. Nu ia lucrurile în serios și nu se gândește foarte mult la ceea ce face. A fost într-o relație cu Liam mult timp și acum este momentul să facă ceea ce vrea să facă. Nu trebuie să răspundă nimănui și este foarte fericită așa”, a spus o sursă apropiată.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backstage portrait in Vegas @iheartradio 📸 by @steventaylor

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on