Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Justin Bieber este topit după soția lui. Hailey Bieber este mereu răsfățată de către artist și de fiecare dată când acesta prinde momentul, îi face câte o declarație și în online.

Justin Bieber și Hailey se pot înscrie cu succes pe lista de couple goals. Cei doi se iubesc pe zi ce trece mai mult, iar asta se vede și în online. Chiar dacă cei doi nu își pun viața pe tava pe Instagram sau pe Facebook, asta nu înseamnă că o declarație din când în când strică. Biebs a pus-o pe un piedestal pe soția sa și nu a ratat nicio ocazie pentru a-i mulțumi cât de mult l-a schimbat prezența ei viața.

”Nu pot să cred că este a mea. Ești atât de amuzantă, de dulce, de frumoasă, de încrezătoare și de puternică. Nu aș fi persoana de astăzi dacă nu ai fi fost tu”, a scris Biebs pe Instagram.

Anul trecut, Justin Bieber a lansat exclusiv pe Youtube documentarul său, acolo unde a prezentat cele mai importante etape din viața lui, inclusiv căsătoria cu Hailey. Perioada de pandemie i-a prins pe cei doi izolați împreună, așa că au început un serie de mini-vloguri pe Facebook, iar fanii au putut vedea cum se desfășoară o zi din viața lor.