Leonardo DiCaprio și Brad Pitt sunt foarte buni prieten„Iubitule. Îmi spune „iubitule.” Este ușor derutant, dar m-am obișnuit”,i, iar recent au făcut parte din distribuția mega producției ”Once upon a time in Hollywood”.

Leo și Brad au petrecut atât de mult timp pe platourile de filmare, încât își permit să se alinte. Dacă fanii nu se așteptau la asta, ei bine, au aflat că Leonardo are o poreclă romantică pentru colegul lui de platou, Brad Pitt.

Prezent la SAG Awards, Brad Pitt a dezvăluit cum se înțelege cu Leonardo DiCaprio. ”Probabil că foarte mulți dintre voi credeți că o să spun că ne certăm, dar noi ne respectăm unul pe celălalt și avem simțul umorului. Este foarte ușor. Mai mult, vreau să fac un album de Crăciun! M-am simțit foarte bine lucrând cu el. Asta înseamnă să știi că lucrezi cu cel mai bun. Există o mare ușurare în acest sens.”

Brad a dat cărțile pe față și a spus care este porecla pe care i-a dat-o Leo: ”Iubitule. Îmi spune „iubitule.” Este ușor derutant, dar m-am obișnuit”.