Pe cât de excentrică este atunci când vine vorba de muzică și stil vestimentar, pe atât de strictă este la capitolul parenting. Cardi B are câteva reguli destul de clare pentru micuța ei, iar una dintre ele i-a uimit pe fani.

În online, toată lumea este expertă și își dă cu părerea. Cardi B a fost de multe ori ținta criticilor, fanii nefiind de acord cu stilul vestimentar și nici cu piesele de multe ori. Acum, aceștia și-au îndreptat atenția asupra modului în care artista își crește fetița. Ce i-a nemulțumit pe fanii lui Cardi? Piesa ”WAP” a generat un val de reacții încă de la lansare și se pare că încă o mai face. 

Twitter-ul o pune pe Cardi la zid pentru versurile pe care le are piesa ”WAP” și consideră că este o adevărată amenințare pentru copii. La cât de expansivă o știm pe Cardi, nu s-a abținut nici de data aceasta și a pus la punct gurile rele.

”Trebuie să vă opriți din a face asta. Nu fac muzică pentru copii, fac muzică pentru adulți. Părinții sunt responsabili de ceea ce ascultă sau văd cei mici. u mai faceți o dezbatere din asta. Este bun simț.”