TikTok-ul nu-i pentru oricine! Trendurile pe TikTok se schimbă de la o zi la altă și nu este foarte simplu să ți pasul cu ceea ce vor utilizatorii să vadă. Kim Kardashian nu este întocmai adeptat rețelei sociale, dar face tot posibilul să țină pasul cu tineretul. 

Kim Kardashian vrea să prindă din urmă trendurile de pe TikTok. Miliardara nu este la curent cu ceea ce se întâmplă acolo, iar faptul că un simplu selfie nu este suficient pentru a ajunge pe for you a neliniștit-o teribil. Kim nu se dă bătută cu una cu două, așa că a apelat la un profesor de încredere în ale TikTok-ului, Addison Rae. Addison este foarte bună prietenă cu sora lui Kim, Kourtney, așa că nu i-a fost prea greu să ia legătura cu ea.

Kim s-a aventurat și a vrut să învețe dansul de la piesa ”WAP” a lui Cardi B în al cărei videoclip apare și sora ei, Kylie Jenner. ”Nu sunt o dansatoare bună, nu mă pricep deloc la asta, dar dacă există cineva care mă poate pune într-o lumină bună, aceea este Addison. Îmi fac timp și voi exersa până voi vedea la ce rezultat ajung”, a spus Kim.

Cât de bine s-a descurcat? Uite!