Au mai rămas mai puțin de două luni până când apare partea a doua a sezonului final din ”La Casa de Papel”. Producătorii le-au dat câteva indicii fanilor cu privire la ce să se aștepte de la finalul serialului, dar imaginile apărute recent pe internet duc totul la un nou nivel. 

Dacă nu ești la zi cu serialul ”La Casa de Papel” și nu ai văzut încă primele cinci episoade din sezonul cinci, apărute pe 3 septembrie, ar fi bine să nu citești mai departe, pentru că s-ar putea să-ți iei spoilere. Prima parte a sezonului al cincilea s-a terminat cum nu se putea mai intens: Tokyo s-a sacrificat pentru cauză, El Profesor este capturat de inspectoarea Alicia Sierra, pe care a ajutat-o să nască, iar gașca de hoți rămasă în Banca Spaniei trebuie să ia o decizie cu privire la aurul pe care l-au topit și la planul de ieșire de acolo. 

El Profesor a dispărut. Așa arată teaser-ul pentru ultima parte a sezonului cinci din La Casa de Papel

După ce săptămânile trecute au apărut câteva imagini din finalul serialului, acum au mai scăpat pe internet câteva secvențe. De data aceasta este vorba despre un filmuleț care a fost publicat pe un cont random, nu pe cele oficiale ale celor de la Netflix. Este foarte posibil ca teaser-ul să fi ”scăpat” pe internet mai devreme decât își doreau producătorii.

În clipul de aproape un minut și jumătate, publicat cu titlul ”(spoiler) La Casa de Papel 5 vol 2”, apare ceea ce pare a fi o urmărire plină de suspans. Alicia Sierra este într-o mașină cu bebelușul nou-născut și încearcă să îl prindă pe El Profesor. Marsilia, care se află într-o altă mașină, încearcă să o oprească, dar Alicia este hotărâtă să își ducă planul până la capăt și trage câteva focuri de armă în cauciucurile mașinii.