Maluma nu e modest deloc atunci când vine vorba de calitățile lui. Pretty boy știe ce are de oferit și a postat un mesaj pentru mamele fostelor lui iubite. 

Papi Juancho a postat pe Instagram o serie de trei fotografii în care apare cu părul roz și a primit peste un milion de like-uri în câteva ore. Pozele ca pozele, dar descrierea a fost cea care a atras și mai mult atenția. ”Soacra a pierdut un băiat bun”, a scris Maluma în dreptul fotografiilor, fără să menționeze despre care ”soacră” vorbește. Cel mai probabil, este un mesaj subtil pentru toate fostele, dar și pentru mamele lor. Maluma nu e genul de băiat pe care să-l lași să plece cu una, cu două, iar cele care ar fi putut să-i fie soacre ar trebui să știe ce au pierdut. 

Maluma este în prezent într-o relație cu o arhitectă de origine columbiană, pe care o ține departe de ochii curioșilor. Cei doi au fost surprinși de paparazzii pentru prima dată împreună în august 2020, iar ea era căsătorită cu altcineva atunci când au început să iasă împreună. A divorțat între timp, dar ea și Maluma își țin în continuare relația departe de ochii curioșilor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)