Lana del Rey e o artistă care pregătește mereu ceva nou. Artista a înregistrat două piese nou-nouțe pentru următorul film al lui Tim Burton, ”Big Eyes”.

Lana del Rey a avut un an plin! Artista a făcut parte din coloana sonoră a filmului ”Maleficent” cu un cover pentru ”Once Upon A Dream”. Tot anul acesta, în vară, Lana a lansat cel de-al doilea album din carieră, ”Ultraviolence”.

Lana del Rey s-a îndrăgostit de filmul lui Burton! A acceptat imediat să participe la co-producția celor două piese care fac parte din coloana sonoră. ”Big Eyes” se va auzi chiar la mijlocul filmului. Piesa ”I Can Fly” va fi folosită peste genericul final. 

Big Eyes”, filmul lui Tim Burton, e despre artista americană Margaret Keane, cunoscută pentru picturile ei din anii 50'-60' ce ilustează copii cu ochi supradimensionați.

Se pare că unul din cântece va fi înscris în cursa pentru nominalizările la Oscar. La ultima ediție, toată lumea se aștepta ca ”Young and Beautiful” să câștige, dar artista nu s-a ales cu un Oscar. Poate următoarea ediție va fi cu noroc!

Piesele vor fi lansate odată cu filmul. Premiera peliculei va avea loc chiar în prima zi de Crăciun.

Vezi aici trailer-ul filmului!