Anul 2022 este unul foarte productiv pentru Lady Gaga. De când și-a descoperit pasiunea pentru actorie, artista primește roluri pe bandă rulantă. Unde mai pui că toate sunt magistrale și în producții care scriu istorie în lumea cinematografică?!

Lady Gaga trece printr-o perioadă destul de agitată din punct de vedere profesional. Artista așteaptă un răspuns din partea echipei de producție a filmului „Joker 2”. Gaga este printre preferatele care ar putea să pună mâna pe rolul lui Harley Quinn, asta după ce Margot Robbie a fost scoasă din joc.

Partea a doua a celebrului film va fi un musical și în va aduce, din nou, în prim plan pe nimeni altul decât Joaquin Phoenix. Momentan, nu au fost făcute publice prea multe detalii despre peliculă, dar regizorul Todd Phillips a spus că va fi vorba despre un alt Univers D.C față de cel cu care ne-am obișnuit.

Anul trecut, Lady Gaga a bifat un alt rol de excepție. Patrizia Reggiani în filmul „House of Gucci” a fost o adevărată provocare, iar artista a exersat luni întregi pentru a putea intra în pielea personajului.

„Am fost o masochistă când am ales să joc total detașată de viața reală. Mi-am propus să fiu vocea fiecărei femei care a suferit. Lucrez la acest personaj de trei ani și trebuie să recunosc că de mai bine de un an și jumătate am stilul de viață al Patriziei Reggiani. Am vorbit nouă luni cu accentul ei atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor.

Mi-am decolorat părul și am început să trăiesc vânând lucrurile luxoase, așa cum îi plăcea ea. Habar n-aveam dacă Patrizia a fost fotograf, dar m-am gândit că ăsta ar fi fost un exercițiu bun. Așa că am început să pozez lucruri peste tot pe unde mă duceam. Mi-am dat seama că Patriziei îi plăceau lucrurile frumoase. Dacă ceva nu era frumos, ștergeam poza.”, a declarat Gaga.