Lady Gaga i-a cucerit pe toți cu rolul din ”A star is born”, așa că nu a avut nicio secundă de gând să renunțe la actorie. Gaga pregătește o revenire de senzație, iar cea mai recentă producție cinematografică o are pe artistă în rolul principal.

Gaga a convins toți regizorii că are talent la actorie după ce a apărut în ”A star is born” și ”American Horror Story”, iar proiectele nu au încetat să apară. Artista a confirmat prezența într-o dramă de familie, ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed.”

Și-a pus-o în cap. Patrizia Reggiani, membra familiei Gucci este revoltată pe Lady Gaga. ”Este o lipsă totală de respect!”

Filmul este programat să apară pe 24 noiembrie 2021, iar Lady Gaga le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu toate schimbările care vor apărea și s-a ținut de cuvânt. Din distribuție face parte și Mădăina Ghenea, frumoasa româncă care a primit rolul Sophiei Lorren. Familia Gucci este pusă în scenă de cele mai mari nume ale industriei filmului, printre care Jared Leto, Al Pacino și Adam Driver, cel care s-a afișat deja cu Lady Gaga.