Lady Gaga și iubitul ei, Dan Horton, s-au distrat la Pasadena Daydream Music Festival. Cei doi au fost prezenți la concertul The Cure. Lady Gaga se simte minunat în compania noului ei iubit, iar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă.

Lady Gaga a postat imagini de la concert pe Instagram Stories, spunând cât de bine s-a distrat. „Iubesc The Cure, am simțit că redevin eu, cea de altă dată, ce show @thecure”.

Primele zvonuri despre relația dintre Lady Gaga și Dan Horton au apărut în iulie, când cei doi au fost văzuți sărutându-se într-un restaurant din California.

„Îl știe de ceva timp și a devenit ceva romantic recent. Ei îi place să fie cu cineva și să fie într-o relație, așa că speră că asta va găsi. Dan este un tip simpatic și ea este încântată să petreacă timpul cu el astfel. Ei se simt confortabil deja pentru că au lucrat împreună de ceva timp. Lady Gaga este îndrăgostită de Dan. Ea sigur vrea să o ia încet în această relație, dar are sentimente pentru el și chiar îl place. Ei sunt adorabili și confortabili împreună, iar el o face să rădă mult.”, a declarat o sursă.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italians cook with love ❤️ #facts

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on