Lady Gaga este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume. Gaga a cucerit fani încă de la prima piesă, iar succesul pe care îl are nu face decât să îi rotunjează sumele din conturi.

Lady Gaga își numește fanii ”monstruleți”, așa că ea este mama lor. Pe lângă muzica, artista se pricepe de minune la actorie și la business. Conturile lui Gaga nu arată deloc rău, iar banii vin din toate părțile. Artista se poate lăuda cu 11 nominalizări Grammy, cu 145 de milioane de piese vândute în toată lumea și 26 de milioane de albume.

Din turneele mondiale, Gaga a strâns o mică avere. The Fame Ball i-a adus 3,5 milioane $, Born This Way 167 milioane $, iar Monster Ball 227 milioane $. După ce a apărut în filmul ”A star is born”, Lady a mai bifat 50 milioane $, la care se mai adaugă și încasările din vânzările produselor HauseLabs.

Cum marea întrebare a tuturor este cât câștigă artista, ei bine, în luna mai Gaga avea deja 320 milioane $, potrivit celor de la Celebrity Net Worth. Go, Gaga!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artist life 🤟🚨

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on