Lady Gaga și-a obișnuit fanii cu cele mai excentrice apariții. De data aceasta, artista a ieșit să își cumpere mâncare și urmăritorii ei cred că aceasta a uitat acasă un element vestimentar important.

Lady Gaga și iubitul ei, Michael Polansky au ieșit să cumpere mâncare pentru cină. Artista a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază destul de ciudată. Gaga respecta regulile impuse și purta mască, dar se pare că a uitat să își ia pantaloni. Aceasta purta doar un hoodie ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că masca este obligatorie pentru artistă, dar nu și pantalonii.

Lady Gaga vrea să le testeze creativitatea fanilor ei. Artista a lansat de curând albumul ”Chromatica”, iar acum vrea ca acesta să se bucure de un nou cover alt. Fanii artistei sunt liberi să își imagineze propriul univers ”Chromatica”, iar cele mai bune creații vor fi recompensate.

”Admiratorii mei şi-au arătat constant dragostea şi creativitatea prin arta lor, de-a lungul anilor, şi mă fac mereu fericită şi înțeleasă. Sunt nerăbdătoare să văd ce înseamnă «Chromatica» pentru ei”, a declarat Lady Gaga pentru NME.