Fanii lui Lady Gaga știu foarte bine că artista s-a luptat de-a lungul timpului cu multe probleme de sănătate și, de departe, cea mai dificilă a fost depresia. Gaga nu a scăpat niciodată de acest coșmar și a trecut prin momente grele chiar înainte de a urca pe scenă.

Lady Gaga este exemplul concret de succes obținut prin multă muncă. Artista a dat tot ce a avut mai bun pentru ca materialele semnate de ea să fie la superlativ, iar asta a însemnat mult sacrificiu. Pe lângă sutele de nopți nedormite, Gaga s-a mai confruntat și cu anxietatea și depresia. Despre toate acestea, artista a vorbit de curând cu fanii ei. 

„A fost un moment în viața mea când am crezut că nu voi mai fi pe scenă. Am fost atât de tristă încât nici măcar să visez nu mai puteam. Mi-am revenit din acest coșmar cu dragoste, susținere, încredere, curaj, talent și dedicare. Sunt recunoscătoare pentru tot”, a spus Lady Gaga.

„Joker: Folie a Deux” este producția în care fanii o vor vedea cât de curând pe Gaga. Artista  s-a numărat printre preferatele care au pus mâna pe rolul lui Harley Quinn, asta după ce Margot Robbie a fost scoasă din joc.

Partea a doua a celebrului film va fi un musical și în va aduce, din nou, în prim plan pe nimeni altul decât Joaquin Phoenix. Momentan, nu au fost făcute publice prea multe detalii despre peliculă, dar regizorul Todd Phillips a spus că va fi vorba despre un alt Univers D.C față de cel cu care ne-am obișnuit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)