Lady Gaga începe deja să culeaga laudele muncii depuse anul acesta. Artista a primit nouă nominalizări la VMA și a decis să sărbătorească acest lucru într-un mod special.

VMA va avea loc online, iar fanii pot afla pe 30 august dacă favoriții lor s-au aflat pe lista câștigătorilor.

Până la decernarea premiilor, Lady Gaga nu avea cum să nu marcheze faptul că a primti nouă nominalizări. Artista a decis să îndeplinească dorința mai multor fani de a o vedea fără machiaj, așa că a postat o imagine #nomakeup.

”Sunt atât de recunoscătoare și binecuvântată să fiu nominalizată de nouă ori anul acesta pentru albumul Chromatica, pentru Rain on Me și alte prestații ale mele. E un moment dificil pentru oamenii din toată lumea, apreciez cu adevărat cât de norocoasă sunt să am o zi ca asta astăzi. Sper ca toți să vă sărbătoriți în acest moment, fiecare ar trebui să fie premiat cu un premiu acum. Pentru vitejie, curaj, pentru forța spiritului uman. Dumnezeu să vă binecuvânteze și vă iubesc foarte mult pentru acest cadou de astăzi.”, a fost mesajul transmis de Gaga.

”Rain on me” este nominalizat la categoriile Videoclipul Anului, Piesa Anului, Cea mai bună colaborare, Cea mai bună piesă pop, Cea mai bună imagine, Cele mai bune efecte vizuale și Cea mai bună coregrafie. Lady Gaga concurează pentru  Artistul anului și Cea mai bună interpretare din carantină, pentru interpretarea piesei ”Smile”.