Lady Gaga este foarte sinceră atunci când vine vorba de viața ei personală. Artista nu ține niciun secret față de fanii ei, așa că recent a recunoscut că a avut unele momente în care a vrut să se sinucidă.

Lady Gaga s-a luptat de multe ori cu depresia și a vorbit deschis cu fanii despre acest subiect sensibil. Gaga a fost mereu de părere că fanii sunt cei care o înțeleg cel mai bine și că le este mereu datoare cu interviuri și declarații sincere.

Invitată în cadrul emisiunii CBS Sunday Mornig, Gaga a atins cele mai sensibile subiecte și a vorbit cu sinceritate de momentele care i-au marcat existența.  

Cel mai mare dușman al meu este Lady Gaga. Nu pot să merg la cumpărături sau să ies la cină cu familia deoarece sunt cunoscută, mereu se întâmplă asta. Nu este ușor să ai probleme mentale și să îi lași pe alții să vadă asta. Am avut momente în care nu am înțeles de ce trebuie să trăiesc. Singurul motiv era familia mea. De multe ori am simțit că este mai bine să nu mai fiu. A trebuit să ma izolez ca să mă asigur că sunt bine”, i-a spus Lady Gaga lui Lee Cowan.