Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze concenrtul din Montreal, din cauza unei infecții respiratorii. Gaga a cântat în ploaie la New York și s-a ales cu o răceală puternică. 

Artista le-a transmis pe Twitter fanilor că nu poate susține concertul programat la Montreal: ”Sunt absolut devastată că nu pot cânta în seara aceasta. Toate show-urile mele sunt live și de fiecare dată dau totul pe scenă, dar când am cântat în ploaie la Citi Field m-am îmbolnăvit și am forțat nota. Îmi pare rău pentru toți cei care așteptau să mă vadă în seara aceasta. Vă iubesc”, a scris cântăreața pe contul ei de Twitter.

VIDEO: Ed Sheeran a oprit concertul pentru a-i face o dedicație unui bebeluș

Concertul din turneul mondial Joanne a fost amânat pentru o dată ulterioară. Staff-ul lui Gaga a dat o declarație de presă în care a explicat că medicul i-a recomandat să facă o pauză de voce. Fanii care au apucat să-și cumpere bilete au fost sfătuiți să le păstreze pentru când va fi reprogramat concertul.

Pentru a le mai îndulci suferința fanilor, Lady Gaga a făcut cinste cu pizza tuturor celor care s-au adunat în fața hotelului unde era cazată.