Lady Gaga a avut parte de o experiență dureroasă pe platourile de filmare de la ”A Star Is Born”. Artista a povestit că a pierdut pe cineva drag, chiar când trebuia să filmeze secvența finală. 

Lady Gaga avea de filmat cea mai emoționantă secvență din film, atunci când a primit o veste care a dărâmat-o. Buna ei prietenă și manageră, Sonja Durham, era pe moarte. Sonja se lupta de câțiva ani cu cancerul, când soțul ei a sunat-o pe Gaga să îi spună că Sonja nu mai are mult de trăit. 

Cântăreața a plecat de la filmări și a condus o oră pentru a-și lua la revedere de la prietena ei. Din păcate, nu a mai apucat și a ajuns după ce prietena ei murise. S-a întors pe platoul de filmare și i-a spus lui Bradley Cooper, partenerul ei din film, ce s-a întâmplat. El a insistat să oprească filmările, dar ea nu a vrut. A făcut ceea ce prietena ei și-ar fi dorit: să cânte, și astfel a fost filmată secvența din film care i-a făcut pe mulți să plângă. 

Interesant este că și scena din film era una plină de încărcătură emoțională, așa că Gaga a folosit durerea pe care o simțea în momentul respectiv, în scop artistic.