Pandemia a limitat posibilitățile de a călători. Chiar și așa, există anumite locații care nu sunt foarte departe de capitală și care te pot face să te simți ca într-o vacanță peste hotare. Avem noi un exemplu.

Dacă faci parte din categoria persoanelor care sunt travel addict, atunci cu siguranță în această perioadă ți-ai refăcut traseul destinațiilor turistice. Călătoriile în afara țării sunt mult mai complicate în această perioadă, iar dacă vrei să scapi de anumite bătai de cap, poți apela la locațiile din România.

Cine a zis că la noi în țară nu te poți simți bine? România este foarte apreciată pentru atracțiile turistice, iar din ce în ce mai multe persoane își transformă visul în realitate și crează la noi în țară locații perfecte pentru relaxare de câteva zile sau de un weekend. Dacă zilele trecute ai văzut cum poți fi un hobbit chiar în România, acum a venit timpul să te relaxezi la doar câțiva kilometri de București.

Fan ”Stăpânul inelelor”? Asta este locația din România unde găsești căsuțe de hobbit!

LakeEscape este locația perfectă dacă vrei să ai parte de liniște, dar și de adrenalină. Cele două căsuțe cozy și moderne aflate la 125 km distanță de București, în comuna Rogojina pot fi alegerea perfectă atunci când ai nevoie de o escapadă de la agitația capitalei. Pe lângă faptul că te bucuri de un view minunat către lac, dacă iubești sporturile acvatice, poți merge cu caiacul sau cu barca cu motor.

Uite câteva imagini dacă vrei să îți reîncarci bateriile aici: